Ugrás a tartalomra
Pixabay/PublicDomainPictures

Késes rablótámadás Szabadka központja közelében

2020-09-24
14:14
Forrás
subotica.com
Múlt pénteken történt migránstámadásról számolt be ma a subotica.com hírportál.

A város központjától nem messze szabadkai fiatalembert rabolt ki egy késsel fenyegetőző, a feltételezések szerint migráns férfi. Mivel a megtámadott O. J.-nél pénz nem volt, a mobiltelefonját vette el az állítólagos tettes.

Az eset szeptember 18-án, pénteken 20 óra körül történt a Május elseje utcában, ahol a helyiek szerint évek óta gondot okoz a közvilágítás hiánya.

Az áldozat elmondása szerint a körülbelül 175 centiméter magas támadó szájmaszkot viselt és angolul beszélt. A tetthely közelében lakó O. J. miután hazatért, hívta a rendőrséget, de mire azok a helyszínre értek, a támadó már elmenekült. Elvégezték a helyszínelést. A O.J. apjával együtt ment a rendőrőrsre, feljelentést tenni.

Nem hivatalos információk szerint a rablásnak minősített esetet átadták a szabadkai Alapfokú Ügyészségnek, de egyelőre nem tudni, hogy a támadót azonosították-e és őrizetbe vették-e.

kés
rablótámadás
rablás
Szabadka
migráns
migránstámadás
mobil
Május elseje utca

Most

21:15

Ökoturizmus két keréken

Kerékpárosok részére épült fából, rusztikus pihenőhely Ludason. Az EcoVeloTour projekt az ökoturizmus valamint a kerékpáros turizmus integrálását célozza meg.
19:51, Frissítve: 19:59

Koronavírus-járvány Európában

A koronavírus-járvány lassítása érdekében Lengyelországban zárva tartják a temetőket, Olaszországban naponta mintegy ezren kerülnek kórházba, meghosszabbították a szükségállapotot Csehországban, gyorsult a koronavírus-járvány terjedése Ukrajnában.

Népszerű