Ugrás a tartalomra

Késsel fenyegetőzött egy férfi Franciaországban

2023.10.19
14:26
Forrás
Szerbiai RTV
A rendőrség letartóztatta.

Letartóztatta a francia rendőrség Cannes-ban azt a személyt, aki késsel támadt egy személyre Allah Akbart kiáltva. A Figaro arról tájékoztatott, hogy a gyanúsítottat azután tartóztatták le, hogy egy autósközpont vezetőjét késsel megfenyegette. Gerard Darmanen belügyminiszter a Twitteren köszönte meg a rendőrök bátorságát, mint írta, Cannes-ban a bátor rendőrök egy nagyon veszélyes embert fogtak el, és ezzel megakadályozták a legrosszabbat.

Franciaországban egyébként október 13-án a legmagasabb szintű biztonsági készültséget rendelték el, miután Arras városában késes támadás történt egy helyi gimnáziumban. Akkor egy tanár meghalt és további két ember súlyosan megsérült. Az elkövetőt az Iszlám Állammal hozták összefüggésbe.

kés
támadás
Franciaország
rendőr

Most

13:32, Frissítve: 16:18

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.