Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Két ittas sofőrt küldtek józanítóba

2019-09-21
19:38
2019-09-21
20:36
Forrás
Szerbiai RTV
2,56 ezreléknyi alkoholszinttel a vérében vezetett egy 41 éves férfi Kragujevac közelében. Nem sokkal az eset előtt egy 2,22-es véralkoholszintű férfit is megállítottak vezetés közben.

Mindkét sofőrt 12 órára benntartották a rendőrségen, hogy kijózanodjanak, emellett várhatóan pénzbüntetést kapnak, és a jogosítványukat is bevonhatják.

A szerbiai közlekedési rendőrség ismételten felhívja a közlekedésben résztvevők figyelmét, hogy alkoholos befolyásoltság alatt ne üljenek volán mögé, mert a közlekedési szerencsétlenségek nagy hányadát az ittas vezetés okozza.

ittas
sofőr
alkohol
Kragujevac
józanító

Most

21:20, Frissítve: 21:39

Sólymos László a Most-Híd új elnöke

Sólymos Lászlót, a Most-Híd korábbi alelnökét választották pártelnöknek a szlovák-magyar vegyespárt mai füleki kongresszusán - jelentette be a párt Facebook profilján.
20:56, Frissítve: 22:05

Irány a világűr!

Közép-európai idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki az Elon Musk által alapított SpaceX űrhajóját a NASA Kennedy Űrközpontból, a floridai Canaveral-ból.
19:37, Frissítve: 20:28

Teljes a káosz Minneapolisban

A hét elején történt rendőri brutalitás miatt utcai zavargások törtek ki. Minnesota állam kormányzója, Tim Waltz a Nemzeti gárda legmagasabb szintű mobilizációját rendelte el.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.