Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

Két kisrepülő ütközött össze Franciaországban

2020-10-11
07:40
Forrás
hirado.hu
A légi szerencsétlenségben többen meghaltak.

A baleset Loche település térségében történt mintegy 50 kilométerre Tourstól – közölte a France Bleu francia rádió Marc Angenault helyi polgármesterre hivatkozva. A szerencsétlenségben egy ultrakönnyű repülőgép két utasával egy lakóház mellett zuhant le. A másik turisztikai repülőgép, amelyen hárman tartózkodtak, lakatlan területen landolt. A helyszínre mintegy 50 tűzoltót és csendőrt riasztottak, ahová repülésügyi szakértők is érkeztek.

A baleset oka egyelőre ismeretlen. A hatóságok vizsgálatot indítottak.

repülőbaleset
kisrepülőgép
baleset
légi szerencsétlenség
Loche
Franciaország

Most

16:49

Biztonság és felelősség 2020

Ma tartja ötödik szakkonferenciáját a Tijana Jurić Alapítvány Biztonság és felelősség 2020 címmel. A témák között szerepel az is, hogy hogyan védhetjük meg a gyermekeinket az internetes világban.
16:29

Tatai vadlúd sokadalom

Rekordszámú vadludat figyeltek meg hétfőn a tatai Öreg-tavon, Magyarországon. Az 1980-as évek közepétől nem számoltak a madár- és természetvédelmi szakemberek annyi vadludat a tavon, mint december első napján.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.