Ugrás a tartalomra
Pixabay

Kiskorú ölt meg kiskorút Pancsován

2018-04-17
08:32
Forrás
013info, 021.rs
A bíróság most hozott ítéletet.

Gyilkosság vádjával elítélték a kiskorú N.S.-t, mert tavaly december 7-én előre megbeszélt verekedésben megölte a 16 éves Ivan A.-t. Az összecsapásban az áldozatot halálos késdöfés érte, és a helyszínen meghalt. A gyilkos fiatal 4 év 6 hónap börtönbüntetést kapott a kiskorúak fegyházában, amelyet Valjevóban tölt le. Az elsőfokú ítélet ellen még fellebbezni lehet. Az áldozat szülei polgári peres eljárásban kérhetnek kártérítést.

Pancsova
késelés
ítélet
kiskorú

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.