Ugrás a tartalomra
Pixabay

Kiskorú ölt meg kiskorút Pancsován

2018-04-17
08:32
Forrás
013info, 021.rs
A bíróság most hozott ítéletet.

Gyilkosság vádjával elítélték a kiskorú N.S.-t, mert tavaly december 7-én előre megbeszélt verekedésben megölte a 16 éves Ivan A.-t. Az összecsapásban az áldozatot halálos késdöfés érte, és a helyszínen meghalt. A gyilkos fiatal 4 év 6 hónap börtönbüntetést kapott a kiskorúak fegyházában, amelyet Valjevóban tölt le. Az elsőfokú ítélet ellen még fellebbezni lehet. Az áldozat szülei polgári peres eljárásban kérhetnek kártérítést.

Pancsova
késelés
ítélet
kiskorú

Most

07:44

Ma van a magyar kultúra napja

Több vajdasági településen is megünneplik a mai napot. Szabadkán a Népkör Magyar Művelődési Központ ez alkalomból fotókiállítással és középiskolások előadásával várja az érdeklődőket 19 órától.
20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.