Ugrás a tartalomra
FoNet/AP

Koszovói ügyészség: Nincsenek még konkrétumok Ivanović meggyilkolásának ügyében

2018.01.29
10:40
Forrás
Beta
A koszovói ügyészség intenzíven dolgozik Oliver Ivanović meggyilkolásának ügyén, azonban eddig még nincsenek konkrétumok - jelentette ki Ekrem Lutfi.

A koszovói államügyész szóvivője hozzátette, amint új fejlemények lesznek, azonnal értesítik a nyilvánosságot. Szerbia Igazságügyi Minisztériuma korábban kérte, hogy a nyomozásban részt vehessen a szerbiai rendőrség is, ezt azonban Pristina elutasította. Arról azonban sikerült megegyezniük a feleknek, hogy a nyomozás részleteiről értesítik a szerbiai ügyészséget. Ezt Hashim Thaci koszovói elnök is megerősítette Aleksandar Vučićtyal folytatott telefonos beszélgetésében.

Oliver Ivanović

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.