Ugrás a tartalomra
FoNet/AP

Koszovói ügyészség: Nincsenek még konkrétumok Ivanović meggyilkolásának ügyében

2018.01.29
10:40
Forrás
Beta
A koszovói ügyészség intenzíven dolgozik Oliver Ivanović meggyilkolásának ügyén, azonban eddig még nincsenek konkrétumok - jelentette ki Ekrem Lutfi.

A koszovói államügyész szóvivője hozzátette, amint új fejlemények lesznek, azonnal értesítik a nyilvánosságot. Szerbia Igazságügyi Minisztériuma korábban kérte, hogy a nyomozásban részt vehessen a szerbiai rendőrség is, ezt azonban Pristina elutasította. Arról azonban sikerült megegyezniük a feleknek, hogy a nyomozás részleteiről értesítik a szerbiai ügyészséget. Ezt Hashim Thaci koszovói elnök is megerősítette Aleksandar Vučićtyal folytatott telefonos beszélgetésében.

Oliver Ivanović

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:58

Újabb melegrekord dőlt meg

Ismét megdőlt a magyarországi napi melegrekord; Bács-Kiskun megyében csaknem 40 fokot is mértek - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.

Népszerű