Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közleményt adott ki a szabadkai bankrablásban megkárosított Postatakarék

2019-10-16
17:40
Forrás
Szerbiai RTV
A bank köszönetet mondott a dolgozóknak és a biztonsági személyzet tagjainak a helyzet szakszerű kezeléséért, valamint a rendőrségnek a gyors kivonulásért.

A pénzintézet elégedettségének adott hangot annak kapcsán, hogy a bűncselekményben nem sérült meg senki, sem a fiók dolgozói, sem ügyfelei közül. A közleményben biztosítják a bűnüldöző szerveket, hogy a megfelelő technikai háttérnek köszönhetően minden támogatást megadnak a bűnüldöző szerveknek a bűntény elkövetőinek mielőbbi előkerítése érdekében. A Postatakarék Bank közleményében arról is értesíti a nyilvánosságot, hogy minden törvényes, biztonsági és szervezeti intézkedést foganatosított.

Postatakarékbank
Szabadka
közlemény
bankrablás

Most

19:18, Frissítve: 19:25

Jótékonysági Lutheránus bál Ludason

Csaknem 200 fő részvételével tartották meg Ludason a 3. Lutheránus bált. Az eseményen a verbászi evangélikus templom renoválási munkálatainak folytatására gyűjtöttek pénzt.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.