Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Lakóépület gyulladt ki Pirotban

2023.02.02
07:20
Forrás
Szerbiai RTV
Tűz ütött ki egy lakóépületben Pirot központjában tegnap este.

Az összes rendelkezésre álló tűzoltó azonnal a helyszínre érkezett, és eloltották a tüzet a többemeletes épületben. A Predrag Bošković utcai épület egyik bérlője elmondta, hogy elviselhetetlen füst terjed az épületben. Arról egyelőre nincs információ, hogy történt-e személyi sérülés. A tűz keletkezésének okait még vizsgálják.

Pirot
tűz

Most

16:27

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.