Ugrás a tartalomra
Pixabay - illusztráció

Lányait molesztálta, majd miután elfogták, öngyilkosságot kísérelt meg

2021.02.04
18:31
Forrás
Szerbiai RTV, Novosti
A szexuális zaklatással és erőszakkal gyanúsított 41 éves férfi a Kevevára közelében lévő Emánueltelepen élt. Két lánya ellen követhette el a bűncselekményeket a gyanú szerint.

Smederevóban a Felső Ügyészségnek kellett volna ma kihallgatnia, de a rendőrségi állomáson, ahol a kihallgatás előtt fogva tartották, öngyilkosságot kísérelt meg.

A férfit a pancsovai kórházba szállították.

szexuális erőszak
szexuális zaklatás
lányok
Kevevára
Emánueltelep
bűncselekmény
gyanúsított
kihallgatás
öngyilkossági kísérlet

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű