Ugrás a tartalomra

Leesett egy fesztiválozó a péterváradi vár faláról

2023.07.09
12:28
Forrás
Szerbiai RTV, Vajdasági RTV
A Tanjug szerint belga állampolgárról van szó.

Vasárnap reggel 8.40 körül egy fiatal férfi az Exit fesztiválról távozva leesett a várfalról. A 30 év körüli fiatalember sérülést szenvedett, de öntudatánál volt, amikor elsősegélyben részesítették, majd a Vajdasági Klinikai Központ Sürgősségi Osztályára szállították - tudta meg a Vajdasági RTV.

A Tanjug szerint belga állampolgárról van szó. A rendőrség még dolgozik az eset körülményeinek felderítésén.

A mentőalakulatoknak egyébként az elmúlt éjjel, vasárnapra virradóra mintegy 60 beavatkozása volt, közülük három sérültet kellett kórházba szállítani, erősítette meg dr. Zoran Krulj, a sürgősségi intézet szóvivője.

Pétervárad
leesés
férfi
fesztivál
kórház

Most

21:05, Frissítve: 21:14

Szédületes mérkőzést hozott a 173. örökrangadó

Szenzációsan kezdte a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idényének rájátszási szakaszát a Crvena zvezda a Partizan ellen. A drámai összecsapáson 3:2-re nyertek a piros-fehérek, és 10 pontra lógtak el a fekete-fehérektől.
19:25, Frissítve: 19:33

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.
17:07, Frissítve: 19:09

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.