Ugrás a tartalomra
Pixabay/ar130405

Letartóztatták, bár mindent elkövetett, hogy ne azonosíthassák ujjlenyomata alapján

2020-07-29
15:58
Forrás
Szerbiai RTV
Egy horvát útlevéllel is rendelkező szerb állampolgárt fogtak el Spanyolországban egy 12 évvel ezelőtt elkövetett gyilkosság miatt.

Letartóztattak egy szerb állampolgárt Spanyolországban egy 2008-ban elkövetett gyilkosság ügyében. Spanyol lapértesülések szerint az illető ellen nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben az egyik klub biztonsági őrének meggyilkolása és egy másik személy megsebesítése miatt. A spanyol hatóságok július 9-én kezdték meg a keresést, miután a szerb állam jelentette feléjük, hogy a gyanúsított Spanyolországban tartózkodik horvát útlevéllel. A spanyol Vanguardia nevű lap jelentése szerint a férfi szándékosan megsértette mutatóujja hegyét, hogy a hatóságok ne tudják azonosítani ujjlenyomat alapján. A spanyol rendőrség elmondása alapján a letartóztatás idején a férfi megpróbálta megharapni a saját bőrét és körmét is.

letartóztatás
Spanyolország
szerb állampolgár
gyilkosság
ujjlenyomat

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.