Ugrás a tartalomra
Pixabay/paologhedini/illusztráció

Letartóztattak egy nőt a jabukovaci négyes gyilkosság ügyében

2019-09-28
16:42
Forrás
Szerbiai RTV
Letartóztatott egy nőt a rendőrség, akit azzal gyanúsítanak, hogy bűntársként részt vett az augusztus 9-i négyes gyilkosságban.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Jabukovac falu közelében egy tanyán három nő és egy férfi élettelen testére bukkantak augusztusban. Azóta a belügyminisztérium munkatársai letartóztatták a 35 éves D.P.-t, aki most vallomását megváltoztatva azt mondta, hogy M.B. puskával lőtt az áldozatokra. A nőt 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték.

Jabukovac
letartóztat
gyilkosság
négyes gyilkosság

Most

15:07, Frissítve: 15:23

A hívek elvesztését is jelentette Trianon

A területvesztés mellett hívek elvesztését is jelentette Trianon a magyar katolikus egyház számára – mondta Kuzmányi István, a Magyar Kurír főszerkesztője a magyar közmédia műsorában.
13:28

Halálos baleset Szabadkán

Súlyos közlekedési szerencsétlenség történt hajnali 2 órakor Szabadkán. Egy személyautó lesodródott az útról, majd egy parkoló teherautónak csapódott. A gépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.