Ugrás a tartalomra
Pixabay/paologhedini/illusztráció

Letartóztattak egy nőt a jabukovaci négyes gyilkosság ügyében

2019-09-28
16:42
Forrás
Szerbiai RTV
Letartóztatott egy nőt a rendőrség, akit azzal gyanúsítanak, hogy bűntársként részt vett az augusztus 9-i négyes gyilkosságban.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Jabukovac falu közelében egy tanyán három nő és egy férfi élettelen testére bukkantak augusztusban. Azóta a belügyminisztérium munkatársai letartóztatták a 35 éves D.P.-t, aki most vallomását megváltoztatva azt mondta, hogy M.B. puskával lőtt az áldozatokra. A nőt 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték.

Jabukovac
letartóztat
gyilkosság
négyes gyilkosság

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.