Ugrás a tartalomra
Wikimedia

Letartóztatták, mert a Dunába lökte a feleségét

2018-02-24
10:17
Forrás
VajdaságMa, Blic
Az újvidéki rendőrség őrizetbe vette a 46 éves Zoran G.-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy tegnap az újvidéki Szabadság hídról a Dunába lökte feleségét, a 40 éves Marijana G.-t.

Nem hivatalos értesülések szerint a házaspár autóval ment fel a hídra, ott megálltak, kiszálltak, az azonban, hogy ezután mi történt, még tisztázatlan. Az újvidéki ügyészség megerősítette a hírt, miszerint gyilkosság gyanúja merült fel. A férj számára 48 órás vizsgálati fogságot rendeltek el. Egyelőre nem ismeretes, volt-e szemtanúja az esetnek, mint ahogyan az sem, hogy a térfigyelő kamerák rögzítették-e a gyilkosságot. A rendőrség a bejelentés után azonnal megkezdte a nő keresését. Pénteken a keresésébe a csendőrség búvárai is bekapcsolódtak.

Újvidék

Most

15:10

A Zijin Mining átvette a bori rézbányát

A bori rézbánya ma hivatalosan is a kínai Zijin Mining csoport kezébe került 63 százalékos részesedéssel. A tulajdonos elsődleges célja az új bányákba történő beruházás és a bori rézbánya fejlesztése.
14:07, Frissítve: 14:22

Fontos megelőzni a trichinellózis-fertőzést

Javában tart a disznóvágások ideje. Azonban nem árt óvatosnak lenni a házi vágásoknál és még a piacon vásárolt húsokkal is a trichina-fertőzés veszélye miatt. Fontos a hús ellenőrzése.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.