Ugrás a tartalomra
Wikimedia

Letartóztatták, mert a Dunába lökte a feleségét

2018-02-24
10:17
Forrás
VajdaságMa, Blic
Az újvidéki rendőrség őrizetbe vette a 46 éves Zoran G.-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy tegnap az újvidéki Szabadság hídról a Dunába lökte feleségét, a 40 éves Marijana G.-t.

Nem hivatalos értesülések szerint a házaspár autóval ment fel a hídra, ott megálltak, kiszálltak, az azonban, hogy ezután mi történt, még tisztázatlan. Az újvidéki ügyészség megerősítette a hírt, miszerint gyilkosság gyanúja merült fel. A férj számára 48 órás vizsgálati fogságot rendeltek el. Egyelőre nem ismeretes, volt-e szemtanúja az esetnek, mint ahogyan az sem, hogy a térfigyelő kamerák rögzítették-e a gyilkosságot. A rendőrség a bejelentés után azonnal megkezdte a nő keresését. Pénteken a keresésébe a csendőrség búvárai is bekapcsolódtak.

Újvidék

Most

13:28, Frissítve: 13:54

Vučić: Itt kell tartanunk az ápolónőket

2022 végéig a belgrádi Gyermekklinika új épületet kap - jelentette be a szerb elnök. Arra számít, hogy jelentős béremelés lesz az egészségügyben dolgozók, főleg az ápolónők számára.
11:56, Frissítve: 12:47

Legyél te is hős!

Az elsősegély világnapja alkalmából “Legyél te is hős!” címmel a Magyarkanizsai Egészségház bemutatót tartott a városháza előtti parkban. Az akción 48 középiskolás diák vett részt.
10:48, Frissítve: 11:50

Reneszánszát éli a fotózás Törökbecsén

Parkban pihenő nyugdíjasok, fürdőző gyerek, fagyizó édesanya és csemetéje, nyári délutáni szundikálás. Néhány pillanatkép a Törökbecseiek arca című fotókiállításról a Művelődési Ház képtárában.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.