Ugrás a tartalomra
Wikimedia

Letartóztatták, mert a Dunába lökte a feleségét

2018-02-24
10:17
Forrás
VajdaságMa, Blic
Az újvidéki rendőrség őrizetbe vette a 46 éves Zoran G.-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy tegnap az újvidéki Szabadság hídról a Dunába lökte feleségét, a 40 éves Marijana G.-t.

Nem hivatalos értesülések szerint a házaspár autóval ment fel a hídra, ott megálltak, kiszálltak, az azonban, hogy ezután mi történt, még tisztázatlan. Az újvidéki ügyészség megerősítette a hírt, miszerint gyilkosság gyanúja merült fel. A férj számára 48 órás vizsgálati fogságot rendeltek el. Egyelőre nem ismeretes, volt-e szemtanúja az esetnek, mint ahogyan az sem, hogy a térfigyelő kamerák rögzítették-e a gyilkosságot. A rendőrség a bejelentés után azonnal megkezdte a nő keresését. Pénteken a keresésébe a csendőrség búvárai is bekapcsolódtak.

Újvidék

Most

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
Injekció

Cianiddal gyilkolta meg férjét egy horgosi nő

Gyilkosság alapos gyanújával vette őrizetbe a rendőrség a horgosi 56 éves S. Irént, aki a Szabadkai Közkórházban cianid tartalmú injekciót adott be férjének, aki ennek következtében elhunyt.
Bajmok, drogfogás

Nagyszabású drogfogás Bajmokon

Marihuána termesztésére alkalmas laboratóriumot számolt fel a szabadkai rendőrség kedd délután az észak-bácskai faluban.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.