Ugrás a tartalomra

Lövöldözés Belgrádban, egy személy életét vesztette

2020.11.11
11:39
Forrás
Szerbiai RTV, Blic
Az áldozat ellen már korábban is megkíséreltek merényletet elkövetni.

Lövöldözés volt Belgrádban, egy személy életét vesztette. A támadó ma délelőtt 10 óra körül a belgrádi Jerković fivérek lakótelep parkolójában öt lövést adott le áldozatára, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. A támadó a lövöldözés után a közeli piac felé vette az irányt, sötét ruhát viselt és egy sporttáska volt nála.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a gyilkost.

A Blic napilap értesülései szerint az áldozat komoly bűnügyi lajstrommal rendelkezik, több súlyos bűncselekményhez is köthető a neve. A napilap beszámolója szerint ez nem az első merénylet ellene. Négy évvel ezelőtt már megpróbálták kiiktatni, akkor azonban sikerült ép bőrrel megúsznia a támadást.

lövöldözés
leszámolás
Belgrád
halott

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.