Ugrás a tartalomra
Tanjug

Lövöldözés egy középiskolában, a támadót a tanár fegyverezte le

2019-11-22
14:13
2019-11-22
20:14
Forrás
Blic, Szerbiai RTV
Puskával, pisztollyal és robbanószerkezetekkel teli táskával rontott be egy középkorú férfi a Velika planai közgazdasági középiskola egyik órájára.

A 46 éves livadicei G.T. két lövést adott le automatafegyveréből. A plafonba lőtt. Ezt követően az iskola tanára szembeszállt a támadóval és sikerült lefegyvereznie. Az esetben senki sem sérült meg, az elkövetőt elfogták. A Blic értesülései szerint a pszichikai problémákkal küzdő támadó, túszejtési szándékkal ment az iskolába, azonban a tanárnak ezt sikerült megakadályoznia.

Velika Plana
lövöldözés

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.