Ugrás a tartalomra
Tanjug

Lövöldözés egy michigani középiskolában, többen meghaltak

2021.11.30
22:22
Forrás
Szerbiai RTV
Három személy elhunyt, hatan pedig megsérültek egy michigani középiskolában történt lövöldözésben. Az elkövető egy 15 éves fiatal volt, akit elfogtak. A halálos sebeket is ejtő fegyvert megtalálták.

Az elhunytak személyazonosságát egyelőre nem közölték, de információk szerint diákokat lőhetett le az elkövető. A sebesültek között tanár is van.

A Detroithoz közeli iskola tanulói el tudták hagyni az épületet, szüleiket viszont arra kérték, hogy egy közeli bolt parkolójában vegyék fel őket, mert az intézményt és környékét azonnal lezárták.

Michigan
lövöldözés
tinédzser

Most

22:34

Európában sokan szeretnének űrhajósok lenni

Csaknem 23 600-an jelentkeztek űrhajósnak az Európai Űrügynökség (ESA) felhívására, közülük 1391 jelentkező jutott át az első pályázati fordulón - közölte a párizsi központú nemzetközi kormányközi szervezet.
21:12

Sok a temetés, gond van a koporsóellátással

Nőtt a kereslet és csökkent az ellátás üteme – sok mindenre igaz ez az elmúlt időszakban, és így van ez a temetkezéseknél is. Vajdaságban a temetkezési vállalkozásoknak jóval előre kell tervezniük, nehogy koporsó nélkül maradjanak.
19:46, Frissítve: 19:56

Kézilabda Eb: Nem sikerült a továbbjutás

Igazi parázs mérkőzést játszott a magyar és az izlandi kézilabda válogatott. Az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Magyarország legjobbjai egy góllal (30:31) kikaptak északi ellenfelüktől.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.