Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megfékezték a lángokat a Gebi pacséri üzemében

2021.05.03
18:23
2021.05.03
20:36
Forrás
Pannon RTV
A Gebi pacséri üzemében hétfőn késő délutánra sikerült megfékeznie a lángokat a tűzoltóknak, az egyik magas épület, amelyben valószínűleg kutyatápot gyártottak, szinte teljesen megsemmisült.

Az anyagi kár jelentős, személyi sérülésről eddig nem érkeztek hírek, és a tűz oka is ismeretlen.

Messziről is látni lehetett a füstöt. A tűzesetet kora reggel jelentették az ott dolgozók. A helyszínre Topolya község összes egysége kivonult, de Szabadkáról és Kishegyesről is érkeztek tűzoltók. Információink szerint személyi sérülés nem történt, az anyagi kár azonban tetemes.

Pannon RTV/Huszár Krisztián

Az esetet kora reggel jelentették a műszakkezdésre érkező dolgozók. Nem hivatalos információk szerint a tűz a kutyatáp gyártó részlegen ütött ki, majd a lángok átterjedtek az egész épületre. A tüzet még délután négy óra körül sem sikerült megfékezni, erősítette meg telefonon stábunknak Bézi Mihály, a Moravicai Önkéntes Tűzoltók Egyesületének Parancsnoka.

„A káresetnél, tűzesetnél 15 kocsi vett részt. Tehát Szabadka, Topolya, Bajmok, Moravica, Pacsér, Kishegyes. Tehát onnan kaptunk segítséget, a tűzoltók száma, feltehetően olyan 50-60 fő.”

Pannon RTV/Huszár Krisztián

A késő délutáni órákban még mindig folyamatban volt az oltás. A tűzoltók megtalálták a tűzfészket, viszont tűz okát még mindig nem sikerült feltárni.

A Gebi pacséri üzemében hétfőn késő délutánra sikerült megfékeznie a lángokat a tűzoltóknak.

tűz
tűzoltó
lángok
Pacsér
Gebi Kft.
tűzoltás
füst

Most

Népszerű