Ugrás a tartalomra

Megölte családját, majd öngyilkos lett egy férfi Pancsova közelében

2023.06.06
12:09
2023.06.06
13:20
Forrás
Szerbiai RTV
Információk szerint orosz állampolgárokról van szó.

Kioltotta felesége és gyermeke életét, majd ezután magával is végzett egy középkorú férfi a pancsovai Kotež településen. A pancsovai Felső Ügyészség közleménye szerint orosz állampolgárokról van szó.

A gyanú szerint az 51 éves férfi éles tárggyal, valószínűleg késsel megölte egy évvel fiatalabb feleségét és 2014-es születésű gyermekét, majd felakasztotta magát. Az ügyészség boncolást rendelt el.

Nem hivatalos értesülések szerint az orosz állampolgárságú család tavaly költözött Pancsovára, rendelkeztek vízummal és itt tartózkodási engedéllyel is. A lakás tulajdonosa elmondta, hogy soha semmilyen gond nem volt velük, a szülők orvosok voltak. A nő viszont az utóbbi időben arra panaszkodott, hogy a férje depressziós.

gyilkosság
öngyilkosság
Pancsova
család

Most

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.