Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Megtalálták az eltűnt Đokić család holttesteit - FRISSÜLT

2021.10.02
18:34
Forrás
Szerbiai RTV
Megtalálták a Đokić család tagjainak holttesteit.

FRISS: Megtalálták a Đokić család tagjainak holttesteit. A Szerbiai RTV nem hivatalos információi szerint a Moravac falu mellett, a kiégett gépjárműtől mintegy 10 kilométerre megtalált család gyilkosság áldozata lett. A rendőrség a területet biztosítja, nem engedi be az újságírókat.

Megtalálták az eltűnt Đokić család kiégett autóját. A gépjárművet Donja Trnava és Tešica falvak között találták meg, amely a gyanú szerint a hat napja eltűnt aleksinaci Đokić családé - írja a Szerbiai RTV. Nem hivatalos forrásokra hivatkozva hozzátették, hogy az autóban nem találtak testeket. Aleksandar Vulin kijelentette, hogy a rendőrség minden egységét bevonták a család felkutatásába. A belügyminiszter hangsúlyozta, hogy még soha nem fordult elő, hogy egy egész család minden indíték nélkül eltűnt volna. A háromtagú Đokić család, Goran, Gordana és lányuk, Lidija még szeptember 26-án, vasárnap tűnt el.

gépjármű
kiégés
kiégett
Aleksandar Vulin

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.