Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Megverték Vranjeban az egyik szavazóbizottság elnökét

2018-11-04
19:15
Forrás
Tanjug
A Néppárt két tagja sértegette és provokálta a választóbizottság elnökét és tagjait is. A heves szóváltás után meg is támadták a bizottság elnökét – derül ki Vranje önkormányzatának közleményéből.

Kiemelik, hogy a város vezetése elítéli a nemzeti tanácsi választásokon történt incidenst, és kérik az illetékes szerveket, hogy mindent tegyenek meg az ügy részleteinek felderítése érdekében.

Vranje

Most

19:52, Frissítve: 20:02

Folytatódnak a programok a VM4K-ban

Megújult gyermekfoglalkozásokkal várja a legkisebbeket hétfőtől szombatig mostantól ismét a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ Szabadkán.
18:20

Gazdák, figyelem!

IPARD forrásokkal kapcsolatos rendeletek születtek a szerb kormány ülésén. Jó hír a hízómarha-tenyésztőknek: támogatást kaphatnak.
17:33, Frissítve: 17:44

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.