Ugrás a tartalomra

Metadont loptak

2017-03-25
18:13
Kirabolták az újvidéki Ideggyógyászati Klinikát
Kirabolták az újvidéki Ideggyógyászati Klinikát. 59 üveg metadon tűnt el, amelynek értéke 200 millió dinár. A rablás még péntek hajnalban történt, erősítették meg a B92-nek nem hivatalosan a Vajdasági Klinikai Központban. Időközben öt, függőségtől szenvedő személyt vettek fel a Sürgősségi Osztályra, akik nagy mennyiségű metadont vittek be a szervezetükbe. A rendőrség egyelőre vizsgálja az esetet. A B92 forrása szerint a rablásban egy rendelői alkalmazott vagy egy rendőr segédkezhetett a gyanúsítottaknak. A rablók több órát töltöttek az ideggyógyászaton: éjféltől hat óráig ott voltak, közben megvacsoráztak és kávét is főztek az osztályon, reggel pedig a 200 millió dinár értékű metadonnal távoztak, amelynek utcai értéke ennél kétszer nagyobb. Félő, hogy a nagy mennyiségű ellopott metadon hamarosan eláraszthatja az újvidéki utcákat és klubokat. (B92, Magyar Szó)
lopás
rablás
metadon
újvidéki Ideggyógyászati Klinika

Most

20:12, Frissítve: 20:24

Adventi vendégeskedés a tordai időseknél

Az adventi időszakban különösképpen odafigyelünk az egyedül élőkre és az idősekre. Ennek szép példája a bánáti Torda, ahol karácsony táján a gyerekek meglátogatják a falu legidősebb lakosait.

Népszerű

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.
tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.