Ugrás a tartalomra

Metadont loptak

2017-03-25
18:13
Kirabolták az újvidéki Ideggyógyászati Klinikát
Kirabolták az újvidéki Ideggyógyászati Klinikát. 59 üveg metadon tűnt el, amelynek értéke 200 millió dinár. A rablás még péntek hajnalban történt, erősítették meg a B92-nek nem hivatalosan a Vajdasági Klinikai Központban. Időközben öt, függőségtől szenvedő személyt vettek fel a Sürgősségi Osztályra, akik nagy mennyiségű metadont vittek be a szervezetükbe. A rendőrség egyelőre vizsgálja az esetet. A B92 forrása szerint a rablásban egy rendelői alkalmazott vagy egy rendőr segédkezhetett a gyanúsítottaknak. A rablók több órát töltöttek az ideggyógyászaton: éjféltől hat óráig ott voltak, közben megvacsoráztak és kávét is főztek az osztályon, reggel pedig a 200 millió dinár értékű metadonnal távoztak, amelynek utcai értéke ennél kétszer nagyobb. Félő, hogy a nagy mennyiségű ellopott metadon hamarosan eláraszthatja az újvidéki utcákat és klubokat. (B92, Magyar Szó)
lopás
rablás
metadon
újvidéki Ideggyógyászati Klinika

Most

23:37, Frissítve: 23:43

Fókák Katalóniából

A héten két borjúfóka nőstényt fogadott a Szegedi Vadaspark a messzi Katalóniából, a Barcelonai Állatkertből. A tréningek nyilvánosak, a látogatók is figyelemmel kísérhetik majd az oktatásukat.
19:27, Frissítve: 19:34

Szakértői szemmel

Szakmai konferenciát szervezett a Vajdasági Magyar Jogász Egylet szombaton. Az óécskai kastélyban mintegy 60-70 vajdasági és anyaországi magyar jogász cserélt tapasztalatot.
18:54, Frissítve: 18:59

Euro Show Dance Fest Magyarkanizsán

26. alkalommal rendezte meg a magyarkanizsai M-Plusz Táncklub és a Színpadi Táncok Egyesülete a “Prima Primissima” Euro Show Dance Táncfesztivált. 1112 versenyző lépett színpadra 38 táncklubból.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
Injekció

Cianiddal gyilkolta meg férjét egy horgosi nő

Gyilkosság alapos gyanújával vette őrizetbe a rendőrség a horgosi 56 éves S. Irént, aki a Szabadkai Közkórházban cianid tartalmú injekciót adott be férjének, aki ennek következtében elhunyt.
Bajmok, drogfogás

Nagyszabású drogfogás Bajmokon

Marihuána termesztésére alkalmas laboratóriumot számolt fel a szabadkai rendőrség kedd délután az észak-bácskai faluban.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.