Ugrás a tartalomra

Metadont loptak

2017-03-25
18:13
Kirabolták az újvidéki Ideggyógyászati Klinikát
Kirabolták az újvidéki Ideggyógyászati Klinikát. 59 üveg metadon tűnt el, amelynek értéke 200 millió dinár. A rablás még péntek hajnalban történt, erősítették meg a B92-nek nem hivatalosan a Vajdasági Klinikai Központban. Időközben öt, függőségtől szenvedő személyt vettek fel a Sürgősségi Osztályra, akik nagy mennyiségű metadont vittek be a szervezetükbe. A rendőrség egyelőre vizsgálja az esetet. A B92 forrása szerint a rablásban egy rendelői alkalmazott vagy egy rendőr segédkezhetett a gyanúsítottaknak. A rablók több órát töltöttek az ideggyógyászaton: éjféltől hat óráig ott voltak, közben megvacsoráztak és kávét is főztek az osztályon, reggel pedig a 200 millió dinár értékű metadonnal távoztak, amelynek utcai értéke ennél kétszer nagyobb. Félő, hogy a nagy mennyiségű ellopott metadon hamarosan eláraszthatja az újvidéki utcákat és klubokat. (B92, Magyar Szó)
lopás
rablás
metadon
újvidéki Ideggyógyászati Klinika

Most

07:34, Frissítve: 07:50

Újraindult a magyar nyelvű oktatás Feketetón

Az MNT közösségünk életében címmel tartottak lakossági találkozót Feketetón a Magyar Összefogás lista jelöltjei. A Jovan Popović Általános Iskola feketetói kihelyezett tagozatáról is szó volt.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.