Ugrás a tartalomra

Metadont loptak

2017-03-25
18:13
Kirabolták az újvidéki Ideggyógyászati Klinikát
Kirabolták az újvidéki Ideggyógyászati Klinikát. 59 üveg metadon tűnt el, amelynek értéke 200 millió dinár. A rablás még péntek hajnalban történt, erősítették meg a B92-nek nem hivatalosan a Vajdasági Klinikai Központban. Időközben öt, függőségtől szenvedő személyt vettek fel a Sürgősségi Osztályra, akik nagy mennyiségű metadont vittek be a szervezetükbe. A rendőrség egyelőre vizsgálja az esetet. A B92 forrása szerint a rablásban egy rendelői alkalmazott vagy egy rendőr segédkezhetett a gyanúsítottaknak. A rablók több órát töltöttek az ideggyógyászaton: éjféltől hat óráig ott voltak, közben megvacsoráztak és kávét is főztek az osztályon, reggel pedig a 200 millió dinár értékű metadonnal távoztak, amelynek utcai értéke ennél kétszer nagyobb. Félő, hogy a nagy mennyiségű ellopott metadon hamarosan eláraszthatja az újvidéki utcákat és klubokat. (B92, Magyar Szó)
lopás
rablás
metadon
újvidéki Ideggyógyászati Klinika

Most

16:40

Enyhül az idő Vajdaságban

A viharos hétvége után ezen a héten már kissé enyhébb időjárásra számíthatunk Szerbiában, főként pedig Vajdaságban. Holnaptól már melegebb időnk lesz a meteorológusok szerint.
14:52

Jókor találkozik a szerb és magyar válogatott

Märcz Tamás szerint a jövő szempontjából jókor találkozik a magyar férfi vízilabda-válogatott a címvédő és olimpiai bajnok szerbekkel a Barcelonában zajló Európa-bajnokság keddi negyeddöntőjében.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.