Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Négy szerbiai állampolgár vesztette életét egy autóbalesetben Németországban

2021.06.23
21:50
2021.06.23
22:15
Forrás
Szerbiai RTV
A szerencsétlenség Regensburg környékén történt kedden. A rendőrségi szóvivő elmondta, az autóban egy 27, egy 31, egy 32 és egy 44 esztendős férfi utazott, valamennyien a helyszínen életüket vesztették.

A BMW típusú, német rendszámtáblás személyautó eddig ismeretlen okokból és féknyomok nélkül csapódott bele egy magyar rendszámtáblás kamion utánfutójába. A magyar tehergépjármű 41 éves sofőrje nem sérült meg, a BMW azonban szinte teljesen megsemmisült. A helyszínre több mentőegységet és tűzoltót is kivezényeltek, valamint egy mentőhelikopter is a baleset színhelyére érkezett.

Németország
autóbaleset

Most

15:24, Frissítve: 15:36

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.
15:12, Frissítve: 15:18

Napelemek 2000 hektáron

Napelemek szerbiai telepítéséről tárgyalnak az UGT Renewables LLC amerikai céggel – jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.