Ugrás a tartalomra
marihuána cserepekben
FoNet/Belügyminisztérium

Negyvenöt gyanúsítottat tartóztatott le a szerb rendőrség

2018-07-11
00:01
Forrás
Tanjug, Vajdasági RTV
A rendőrség a napokban végrehajtott akciók keretében 45 személyt tartóztatott le Szerbiában. Kábítószer- és fegyvertartással illetve értékesítéssel vádolják őket.

Az illetékesek csaknek 24 kilogramm kábítószert foglaltak le. Kragujevac környékén marihuána-telepet azonosítottak, Belgrádban pedig kábítószert előállító üzemet számoltak fel.

Az akcióban 28 puskát, 26 pisztolyt, 3 ezer darab lőszert és több kilogramm robbanóanyagot koboztak el – olvasható a belügyminisztérium közleményében.

Szerbia
rendőrség
kábítószer
fegyver

Most

02:36, Frissítve: 02:45

Megszűnik a vatikáni női magazin

Lemondott a Vatikán női magazinjának alapítója és szerkesztőbizottsága azzal az indokkal, hogy kampány indult a hiteltelenítésükre, miután a lapban elítélték az apácákat ért szexuális visszaéléseket.
23:57, Frissítve: 00:28

A színházi világnap üzenete

A kubai Carlos Celdrán rendező, író, színház igazgató üzenetét olvassák fel világszerte az idei színházi világnapon, március 27-én, szerdán az előadások előtt a színházakban.
20:29, Frissítve: 21:35

Elhunyt Eva Bačlija, nyugalmazott újságíró

Hosszan tartó betegség után 67 éves korában elhunyt a szabadkai születésű Eva Bačlija, nyugalmazott újságíró. Karrierét a Subotičke Novine hetilapnál kezdte. Élete nagy részét hivatásának szentelte.
20:21, Frissítve: 20:29

Hideg éjszakák, napsütéses nappalok

Tavaszias napsütéses időre számíthatunk térségünkben a következő napokban. Az északi, északnyugati szelet sokfelé erős vagy élénk lökések kísérik.

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.