Ugrás a tartalomra
marihuána cserepekben
FoNet/Belügyminisztérium

Negyvenöt gyanúsítottat tartóztatott le a szerb rendőrség

2018-07-11
00:01
Forrás
Tanjug, Vajdasági RTV
A rendőrség a napokban végrehajtott akciók keretében 45 személyt tartóztatott le Szerbiában. Kábítószer- és fegyvertartással illetve értékesítéssel vádolják őket.

Az illetékesek csaknek 24 kilogramm kábítószert foglaltak le. Kragujevac környékén marihuána-telepet azonosítottak, Belgrádban pedig kábítószert előállító üzemet számoltak fel.

Az akcióban 28 puskát, 26 pisztolyt, 3 ezer darab lőszert és több kilogramm robbanóanyagot koboztak el – olvasható a belügyminisztérium közleményében.

Szerbia
rendőrség
kábítószer
fegyver

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.