Ugrás a tartalomra
illusztráció, Pixabay/Anemone123

Nyolc év börtönbüntetésre ítéltek egy gyermekmolesztálót Újvidéken

2020.09.18
20:29
Forrás
021.rs
A palánkai Pero Dmitrov 2017-ben és 2018-ban néhány hónapig szexuálisan zaklatott egy akkor még 11 éves kislányt.

Az ítélet elsőfokú. Eszerint az elítéltnek 300 ezer dináros kártérítést kell fizetnie a kislánynak egy hónapon belül, amiért lelki sérüléseket okozott neki és megsértette az emberi méltóságát. Az Újvidéki Felső Bíróság 8 év börtön letöltésére ítélte. Dmitrov nem jelent meg az ítélethirdetésen. A tárgyalást vezető bíró szerint egyébként egy pillanat erejéig sem mutatott megbánást tette miatt.

gyermekmolesztálás
ítélet
pedofília

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.