Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV

Összeverekedtek egy újbelgrádi gyorsétterem előtt

2019-06-20
15:19
2019-06-20
15:58
Forrás
Szerbiai RTV
A verekedésben résztvevő három fiatal megpróbált elmenekülni a helyszínről. Leállítottak egy taxit, azonban a jármű sofőrje nem engedte őket beszállni, ezért a fiatalok elkezdték rugdosni az autót.

Egy szabadnapos rendőr barátjával együtt próbálták megállítani a dühöngő fiatalokat. Az egyik fiatal férfi ekkor fegyvert rántott és feléjük lőtt. A golyó a rendőr segítőjének bal kezét találta el. A három fiatal ezt követően megpróbált egy másik taxiba beszállni, de ekkor a helyszínre érő rendőrök őrizetbe vették őket. A férfit, aki megsérült a lövöldözésben, a zimonyi kórházba szállították.

Újbelgrád
verekedés
lövés

Most

21:28, Frissítve: 23:30

Újabb vajdasági magyar az olimpián

Kijutott az olimpiára a szerbiai férfi asztalitenisz válogatott miután óriási bravúrt végrehajtva Hongkongot is legyőzte az ötkarikás játékok kvalifikációs tornáján.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.