Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV

Összeverekedtek egy újbelgrádi gyorsétterem előtt

2019-06-20
15:19
2019-06-20
15:58
Forrás
Szerbiai RTV
A verekedésben résztvevő három fiatal megpróbált elmenekülni a helyszínről. Leállítottak egy taxit, azonban a jármű sofőrje nem engedte őket beszállni, ezért a fiatalok elkezdték rugdosni az autót.

Egy szabadnapos rendőr barátjával együtt próbálták megállítani a dühöngő fiatalokat. Az egyik fiatal férfi ekkor fegyvert rántott és feléjük lőtt. A golyó a rendőr segítőjének bal kezét találta el. A három fiatal ezt követően megpróbált egy másik taxiba beszállni, de ekkor a helyszínre érő rendőrök őrizetbe vették őket. A férfit, aki megsérült a lövöldözésben, a zimonyi kórházba szállították.

Újbelgrád
verekedés
lövés

Most

12:45, Frissítve: 12:56

Ünnepelt Ada

I. Ferenc Ferdinánd 1835. július 2-án országos vásártartási szabadalmat adott a városnak, amiért a település és a kézműipar hatalmas fejlődést ért el előzőleg.
12:25

Vírushelyzet Szabadkán

17 személyt vizsgáltak meg az elmúlt 24 órában a szabadkai Covid-rendelőben - közülük két pácienst további kivizsgálásra utaltak a kórházba - tájékoztatnak az illetékesek.

Népszerű

Koronavírus-helyzet Szabadkán

A koronavírus-járvány kihirdetésének kezdete óta a mai napig Szabadkán összesen 86 személynél igazolt a fertőzés, azaz 4 új esetet regisztráltak Szabadkán - közölte a válságkezelő városi törzskar.