Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Matt Marton

Öt halottja van a Chicago melletti lövöldözésnek, meghalt az elkövető is

2019-02-16
07:01
Forrás
MTI
Öt halottja van a Chicago melletti Aurora városkában elkövetett pénteki lövöldözésnek, meghalt az elkövető is - jelentette be péntek este a helyi rendőrség.

A tettest a rendőrséggel vívott tűzharcban lőtték agyon. Az elkövetőt Gary Martinként azonosítottak. A 45 éves férfi annak a gyárnak a dolgozója volt, amely mellett lövöldözni kezdett. Az NBC televízió úgy tudja, a lövöldözés reggelén bocsátották el a munkahelyéről, feltehetően ez motiválta tettét. A péntek késő esti sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy az első dördülések utáni percekben kivonuló rendőrök közül öten megsebesültek, őket kórházban ápolják, egy hatodik rendőrt pedig könnyebb térdsérüléssel elláttak és már haza is engedtek. A sebesültek számáról nem adtak tájékoztatást, csak annyit árultak el, hogy valamennyiük állapota stabil.

Chicago
lövöldözés

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 23:46

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.