Ugrás a tartalomra
Tanjug/Uprava policije Crne Gore

Podgoricában letartóztatták az újvidéki gyilkossági kísérlet gyanúsítottját

2020-10-12
15:47
2020-10-12
15:53
Forrás
Szerbiai RTV
Azzal terhelik, hogy megpróbált halálra verni egy férfit.

Podgoricában letartóztatták Ivan Kontićot, akit egy újvidéki gyilkossági kísérlettel gyanúsítanak. Kontić beleegyezett, hogy rövidített eljárásban kiadják Szerbiának. Aida Muzurović, a podgoricai Legfelsőbb Bíróság sajtófelelőse a Vijesti napilapnak elmondta, a 30 éves fiatalembert azzal terhelik, hogy az újvidéki Zsidó utcában megpróbált halálra verni egy 28 éves férfit. Ivan Kontićot vasárnap vették őrizetbe egy podgoricai bérelt lakásban, miután Szerbia nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene. A vizsgálóbírói meghallgatás után kiadatás előtti őrizetbe helyezték.

Ivan Kontić
letartóztatás

Most

15:57, Frissítve: 16:09

Veszélyben a hólyagfű

A források elterelése veszélyezteti a Pešter-fennsík aljában található lápot, amely egy ritka húsevő növénynek, a hólyagfű egy fajtájának az egyedüli élőhelye a Balkán-félszigeten.
13:59

Leszállt a Holdra a Csang'o-5 kínai űrszonda

Az ősi kínai holdistennőről elnevezett űrszondát november 23-án indítottak útnak azzal a céllal, hogy kőzetmintákat gyűjtsön, amelyek segíthetik a tudósokat az égitest eredetének és kialakulásának megértésében.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.