Ugrás a tartalomra
Pixabay

Sarlóval támadt volt feleségére egy férfi Smederevóban

2019.07.18
18:55
2019.07.18
19:25
Forrás
blic.rs, Vajdaság MA, Tanjug
Egynapos hajtóvadászat után elfogták azt a kevevári férfit, aki sarlóval támadt volt feleségére szerda este Smederevóban.

A 45 éves asszonyt két gyermeke szeme láttára sebesítette meg. A Blic jelentése szerint az áldozat súlyos sérülésekkel került a helyi kórházba, ahol megműtötték, majd életveszélyes állapota miatt Belgrádba szállították további kezelésre.

A napilap értesülései szerint az 54 éves G. J. júniusban szabadult a börtönből, ahova családon belüli erőszak elkövetése miatt került be. Az asszony 14 éves fia értesítette a rendőrséget. Mire a hatóságok kiérkeztek, a férfinek nyoma veszett. A támadót elfogták és emberölés kísérletével gyanúsítják - áll a Belügyminisztérium közleményében. 

 

Smederevó
családi erőszak
sarló
támadás
feleség
gyerek
kórház

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.