Ugrás a tartalomra

Súlyos baleset - fiatalok vesztették életüket

2024.02.18
08:49
Forrás
primorski.me
Három fiatal meghalt, kettő pedig súlyosan megsérült az éjjel egy közlekedési balesetben Montenegróban, a Bar és Ulcinj közötti szakaszon.

A szerencsétlenség 40 perccel éjfél után történt Utjeha településnél. Két autó ütközött egymásnak. Három fiatal vesztette életét, egy 18 éves rožaji, egy 20 éves bari és egy 21 éves ulciji személy. Közülük ketten már a helyszínen belehaltak sérüléseikbe, a harmadik fiatal a kórházba szállítását követően hunyt el.

A bari kórházban még két súlyos sérültet ápolnak, állapotuk stabil, de a sérülés jellegéből fakadóan átszállítják majd őket a Montenegrói Klinikai Központba - közölték az egészségügyi intézmény illetékesei. A rendőrség közleménye szerint a balesetben egy ulcinji rendszámú Audi és egy bari rendszámú Seat típusú autó vett részt. A szerencsétlenség körülményeit vizsgálják.

Montenegró
baleset

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.