Ugrás a tartalomra

Szabadkán fogták el Dér Csaba feltételezett cinkostársát

2019-01-11
18:08
Forrás
Blic
A 40 éves A.C.-t azzal gyanúsítják, hogy a csantavéri bérgyilkosnak volt a bűntársa a múlt heti szombati belgrádi gyilkosságban.

Ő vezethette azt az autót, amelynek anyósüléséről az elkövető kiszállt és a nyílt utcán lelőtte a 37 éves Nebojša Markovićot. A gépkocsit egyébként Újbelgrádban találták meg. A.C.-t a mai átfogó rendőrségi akcióban tartóztatták le. Egyes értesülések szerint a pisztolyt is megtalálták nála. Már korábbról ismert a rendőrség előtt, és beceneve macskaember, mert többször is megszökött a börtönből, például a szabadkaiból is. Állítólag a két gyanúsított gyerekkori jóbarátok.

Dér Csaba
Szabadka

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.