Ugrás a tartalomra
FoNet/Info Biro

Szerbiai áldozatokat is követeltek a ma reggeli balesetek Montenegróban

2020-05-30
13:10
2020-05-30
14:48
Forrás
Szerbiai RTV
Legkevesebb 4 személy elhunyt, 19 pedig megsérült ma reggel Montenegró útjain. Az egyik autóbalesetben két szerbiai fiatal férfi vesztette életét.

Az eset Tivat közelében történt, Kukuljin községben - írja a Vijesti. A portál szerint a szerb regisztrációjú Peugeot 307-es autó nagy sebességgel ütközött neki egy betonblokknak hajnali 2 óra környékén. A 20 éves M.S. a helyszínen életét vesztette, míg a 25 éves K.D. a kórházba vezető úton halt bele sérüléseibe.

A tivati rendőrség helyszínelését követően nem derült ki az, hogy melyik fiatal vezette az autót. A fiatalok munkavállalási engedéllyel tartózkodtak Montenegróban.

Egyébként a reggeli órákban még egy baleset történt, amelyben egy autóbusz és egy személygépkocsi ütközött, az autóbusz felfordult. A szerencsétlenség, amely a Danilovgrad – Nikšić közötti úton történt, két halálos áldozatot követelt, 19-en pedig megsérültek.

Montenegró
baleset
szerencsétlenség
autó
autóbusz
elhunyt
sebesült

Most

08:55, Frissítve: 10:13

Vučić: Nehéz ősz és tél jöhet

Nehéz ősz és tél jöhet a járvány szempontjából, az európai helyzet jelenleg rossz, így bármikor növekedhet a koronavírusos betegek száma Szerbiában is - jelentette ki Aleksandar Vučić.
08:11, Frissítve: 10:13

Belgrádba látogat Várhelyi Olivér

Az Európai Bizottság szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős biztosa a szerb fővárosban mutatja majd be a Szerbia előrelépéséről szóló jelentést - írja a Tanjug.

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.