Ugrás a tartalomra
illusztráció

Szerszámokat loptak, letartóztatták őket

2021.01.30
14:30
Forrás
mup.gov.rs
A szabadkai rendőröknek két lopási ügyet is sikerült felderíteniük a napokban.

Mind a két esetben szerszámokat tulajdonítottak el a gyanúsítottak, akiket őrizetbe is vettek.

A Szabadkai Rendőrség letartóztatott egy 34 éves szabadkai lakost, akit azzal gyanúsítanak, hogy három napja nagyobb mennyiségű szerszámot és elektromos kéziszerszámot lopott el egy építőipari cég raktárából. A rendőrség a lopott tárgyakat megtalálta és visszaadta a jogos tulajdonosának. A 34 éves gyanúsított ügyében a szabadkai Alapfokú Ügyészség 30 napos vizsgálati fogságot rendelt el.

A másik esetben egy 43 éves férfi még január közepén tulajdonított el nagyobb mennyiségű szerszámot egy olyan építkezésről, ahol korábban dolgozott. A rendőrség ebben az esetben is visszajuttatta az ellopott dolgokat a tulajdonosnak.

Szabadka
lopás
szerszám
eljárás

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.