Ugrás a tartalomra

Több akcióban ötvenöt személyt tartóztattak le Szerbiában

2018-11-29
15:13
2018-11-29
15:25
Forrás
Közlemény
55 személyt tartóztattak le a szerbiai belügyminisztérium munkatársai az elmúlt napokban több különböző akcióban. Az esetek többségében vagyoni károkozás a vád.

A rendőrök az illetékes ügyészségekkel együttműködve hajtották végre az akciókat. További 40 személy ellen is eljárás indult - áll a belügyi tárca szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. A 40 személy közül 9-en kiskorúak. Összesen 213 esetben követtek el vagyoni károkozással összefüggésbe hozható bűncselekményeket. Egyebek között belgrádi, valjevói, jagodinai, nisi, kragujeváci és pancsovai akciókban sikerült a rendőröknek kézre keríteniük a feltételezett tetteseket.

Szerbia
letartóztat
Belügyminisztérium

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.