Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Vadim Ghirda

Több mint egy tonna kokaint foglaltak le a román hatóságok

2019-03-26
21:09
Forrás
Szerbiai RTV
Két szerb állampolgárt letartóztatott a helyi rendőrség. A kiváló minőségű drogot a Duna-deltán, egy ott felborult hajó rakományaként találták meg.

A lefoglalt áru utcai értéke bukaresti becslések szerint 300 millió euró körül mozog.

Az eset még március 22-én történt, néhány nappal azután, hogy a rendőrség hasonló, kokaint rejtő csomagot talált azon a környéken. A szervezett bűnözés elleni hatóság szerint a drogszállítmány a tenger felől érkezett, és keresztülhaladt Románián.

kokain
román

Most

13:37, Frissítve: 13:45

Ünnepi kavalkád a piacon

A hagyomány szerint az ortodox nagypénteken egyedül a húsvéti előkészületek engedélyezettek, amit megérezhetett mindenki, aki kilátogatott ma a szabadkai Tejpiacra.
12:50, Frissítve: 13:34

Ünnepi ügyeletek

Munkaszüneti nap van ma Szerbiában az ortodox húsvéti ünnepek miatt. A közvállatok és intézmények többsége ügyeletet tart. Ez hétfőre is vonatkozik

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.