Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Tűz ütött ki délután Királyhalmon

2019-03-13
17:03
2019-03-13
18:23
Forrás
Pannon RTV
Az aljnövényzet kapott lángra a Királyhalom-Ásotthalom határátkelő felé vezető út mellett. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, ugyanis a lángok a lakóházak közelében csaptak fel.

A tűzoltók sikeresen megállították a lángok terjedését. 

Szerda délután gyulladt ki a terület az ásotthalmi határátkelőhelyre vezető úton Királyhalom térségében, az autópálya mellett. A szemtanúk beszámolója alapján az aljnövényzet égett. Arról pontosabb információnk nincsen, hogy mi okozhatta a tüzet. A szabadkai tűzoltók a helyszínre érve gyorsan körülhatárolták a lángokat, melyek lakóházakat nem, de fóliasátrakat veszélyeztettek.

A területen főként az aljnövényzet égett, illetve az azt körbevevő árokrendszer, itt elszáradt növények, illetve nád is lángra kapott. Személyi sérülésről nem tudni.

Az elmúlt napokban több helyen is égett a száraz növényzet Vajdaságban. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy kerüljük a nyílt terepen való tűzgyújtást, ugyanis az erős szélben gyorsan terjedhetnek a lángok, amelyek akár tragédiához vezethetnek.

tűz
Királyhalom

Most

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.