Ugrás a tartalomra

Vesztegetés és fenyegetés miatt őrizetbe vettek egy szerb férfit Budapesten

2021.10.22
11:42
Forrás
MTI
Kötelesség megszegésére irányuló hivatali vesztegetés bűntette és hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség nyomozást rendelt el egy szerb férfi ellen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

Csütörtök hajnalban rendőrök intézkedtek a férfi ellen Budapest belvárosában, miután a közlekedési lámpa piros jelzése ellenére több kereszteződésben megállás nélkül áthajtott autójával.

A rendőrök észlelték, hogy erősen alkoholos a férfi lehelete, a sofőr pedig nem is vitatta, hogy ittasan vezetett.

Ekkor a szerb férfi először 20 eurót ajánlott fel a rendőröknek, hogy elhajthasson a helyszínről, de a hatóság munkatársai visszautasították az ajánlatot, ezért 200, 500, majd végül 1000 eurót ajánlott, de ezt sem fogadták el.

A sofőr az alkoholszondát nem volt hajlandó megfújni, ezért előállították.

A 36 éves férfi az előállító helyiségbe őt kísérő, korábban vele szemben intézkedő rendőröket megfenyegette, elintézi, hogy egy-egy golyót kapjanak a fejükbe.

A nyomozó ügyészség elrendelte a szerb férfi őrizetét, gyanúsítottként hallgatta ki és indítványozza letartóztatását - áll a közleményben.

Budapest
rendőrség
megvesztegetés
fenyegetés
szerb

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:35

Búcsút tartottak Moholon

A Szent Mihály-kisbúcsú az egykori moholi zárdaiskola kápolnájának címünnepe, valamint a Moholról Doroszlóra induló gyalogos zarándokok Rózsafüzér Királynőjének szentelt és felajánlott fogadalmi napja is.
12:57, Frissítve: 13:05

Migránsügyben a helyzet változatlan

Tele van az erdő migránsokkal Szabadka külvárosában, a magyar határhoz közeli Makkhetes városrészben. A helyiek be sem mernek menni az egykor népszerű, hatalmas kirándulóhelyre.
11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.