Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A 16. Etnofest programjával kezdődik az idei palicsi nyári idény

2019-06-19
14:23
2019-06-19
17:25
Forrás
Pannon RTV
Az Etnofest most péntektől, június 21-től 26-áig két helyszínen, a Szabadkai Zeneiskolában és a palicsi Vigadó teraszán várja a világzene kedvelőit. A belépés díjtalan.

A fesztivál programja mellett a fürdőhely látogatóit számos szabadtéri zenei- és sportprogram várja mondta el Radmila Šakić, a Palics Park Kft. idegenforgalommal megbízott munkatársa az esemény kapcsán szervezett sajtótájékoztatón. Az Etnofest most péntektől, június 21-től 26-áig két helyszínen, a Szabadkai Zeneiskolában és a palicsi Vigadó teraszán várja a világzene kedvelőit. A belépés díjtalan.

Dejan Vujinović, művészeti igazgató, Etnofest: „16. alkalommal készültünk az Etnofest világzenei fesztivál programjával. 11 országból érkeznek zenészek idén hozzánk Palicsra és Szabadkára. Az idei fesztivál különlegessége az lenne, hogy az idén utazó zenészek, kortárs európai trubadúrok is jönnek a fesztiválunkra.”

Etnofest
Palics

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:36

Mehetünk strandolni a hétvégén

Jelentős felmelegedés kezdődik vidékünkön, strandidő lesz - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Az előrejelzések szerint a hétvégén a hőmérő higanyszála a 32 fokot is elérheti.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.