Ugrás a tartalomra

A 16. Etnofest programjával kezdődik az idei palicsi nyári idény

2019.06.19
14:23
2024.03.19
08:46
Forrás
Pannon RTV
Az Etnofest most péntektől, június 21-től 26-áig két helyszínen, a Szabadkai Zeneiskolában és a palicsi Vigadó teraszán várja a világzene kedvelőit. A belépés díjtalan.

A fesztivál programja mellett a fürdőhely látogatóit számos szabadtéri zenei- és sportprogram várja mondta el Radmila Šakić, a Palics Park Kft. idegenforgalommal megbízott munkatársa az esemény kapcsán szervezett sajtótájékoztatón. Az Etnofest most péntektől, június 21-től 26-áig két helyszínen, a Szabadkai Zeneiskolában és a palicsi Vigadó teraszán várja a világzene kedvelőit. A belépés díjtalan.

Dejan Vujinović, művészeti igazgató, Etnofest: „16. alkalommal készültünk az Etnofest világzenei fesztivál programjával. 11 országból érkeznek zenészek idén hozzánk Palicsra és Szabadkára. Az idei fesztivál különlegessége az lenne, hogy az idén utazó zenészek, kortárs európai trubadúrok is jönnek a fesztiválunkra.”

Etnofest

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.