Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A 16. Etnofest programjával kezdődik az idei palicsi nyári idény

2019-06-19
14:23
2019-06-19
17:25
Forrás
Pannon RTV
Az Etnofest most péntektől, június 21-től 26-áig két helyszínen, a Szabadkai Zeneiskolában és a palicsi Vigadó teraszán várja a világzene kedvelőit. A belépés díjtalan.

A fesztivál programja mellett a fürdőhely látogatóit számos szabadtéri zenei- és sportprogram várja mondta el Radmila Šakić, a Palics Park Kft. idegenforgalommal megbízott munkatársa az esemény kapcsán szervezett sajtótájékoztatón. Az Etnofest most péntektől, június 21-től 26-áig két helyszínen, a Szabadkai Zeneiskolában és a palicsi Vigadó teraszán várja a világzene kedvelőit. A belépés díjtalan.

Dejan Vujinović, művészeti igazgató, Etnofest: „16. alkalommal készültünk az Etnofest világzenei fesztivál programjával. 11 országból érkeznek zenészek idén hozzánk Palicsra és Szabadkára. Az idei fesztivál különlegessége az lenne, hogy az idén utazó zenészek, kortárs európai trubadúrok is jönnek a fesztiválunkra.”

Etnofest
Palics

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.