Ugrás a tartalomra

Bemutatták a szabadkai Városi Múzeum évkönyvét (videó)

2016.04.21
21:44
Bemutatták a szabadkai Városi Múzeum Museion 13 című évkönyvét
Bemutatták a szabadkai Városi Múzeum Museion 13 című évkönyvét. Az intézmény igazgatója szerint a nehéz gazdasági körülmények miatt a kötet megjelenése, és hogy folyamatosan ki tudják adni, nagy büszkesége az intézményben dolgozóknak. Hulló István hozzáfűzte, hálásak a város önkormányzatának, és a szerb művelődési minisztériumnak azért, hogy támogatták a kiadvány megjelenését. Hulló István, igazgató, Városi Múzeum, Szabadka: „Az elmúlt év kiállításait, programjait, történéseit mutatjuk be, emellett az évkönyvben nyolc tudományos munka is megjelent, hat szerzőtől. Az a célunk, hogy tudományos kategóriai besorolást nyerjen ez a kiadványunk, ami nem könnyű dolog manapság, tehát sok-sok kritériumnak kell, hogy eleget tegyen, de én úgy gondolom, hogy a múzeumnak van erre kapacitása.”



Kapcsolódó tartalmak

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.