Ugrás a tartalomra
civilosszefogas.hu

Dr. Gubás Jenő Szellemi Honvédő Emléklapban részesült

2018-12-04
15:51
Forrás
Pannon RTV
Vajdasági díjazottja is volt a Szellemi Honvédők és a Civil Együttműködési Tanácskozás ünnepi találkozójának. November 30-án Budapesten adták át a Szellemi Honvédő Díjakat.

A Vajdasági Magyar Civil Szövetség felterjesztésére Szellemi Honvédő Emléklapot kapott dr. Gubás Jenő vajdasági orvos, a délvidéki magyar közélet jeles képviselője, a közösségért kifejtett tevékenységéért. Az emléklapot a díjazott lánya, dr. Gubás Csilla vette át. A díj méltó elismerése Gubás Jenő életművének, amely egyben arra is rámutat, hogy a vajdasági magyar civil szervezetek és azok vezetőinek elhivatott tevékenysége egyik fontos eleme a közösségépítésnek. A rendezvény védnöke Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős magyar államtitkár volt.

Dr. Gubás Jenő
Szellemi Honvédő

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.