Ugrás a tartalomra
civilosszefogas.hu

Dr. Gubás Jenő Szellemi Honvédő Emléklapban részesült

2018-12-04
15:51
Forrás
Pannon RTV
Vajdasági díjazottja is volt a Szellemi Honvédők és a Civil Együttműködési Tanácskozás ünnepi találkozójának. November 30-án Budapesten adták át a Szellemi Honvédő Díjakat.

A Vajdasági Magyar Civil Szövetség felterjesztésére Szellemi Honvédő Emléklapot kapott dr. Gubás Jenő vajdasági orvos, a délvidéki magyar közélet jeles képviselője, a közösségért kifejtett tevékenységéért. Az emléklapot a díjazott lánya, dr. Gubás Csilla vette át. A díj méltó elismerése Gubás Jenő életművének, amely egyben arra is rámutat, hogy a vajdasági magyar civil szervezetek és azok vezetőinek elhivatott tevékenysége egyik fontos eleme a közösségépítésnek. A rendezvény védnöke Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős magyar államtitkár volt.

Dr. Gubás Jenő
Szellemi Honvédő

Most

09:00

Tűz ütött ki a londoni állatkertben

Tűz ütött ki a londoni állatkertben - írja több külföldi hírügynökség. Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb állatkertjéből evakuálták az embereket, az állatokat biztonságos helyre szállították.
07:40

Megállt a havazás

Több mint 30 órányi havazás után az éjszaka folyamán Szerbia nagyobb részén megállt a hóesés.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.