Ugrás a tartalomra
civilosszefogas.hu

Dr. Gubás Jenő Szellemi Honvédő Emléklapban részesült

2018-12-04
15:51
Forrás
Pannon RTV
Vajdasági díjazottja is volt a Szellemi Honvédők és a Civil Együttműködési Tanácskozás ünnepi találkozójának. November 30-án Budapesten adták át a Szellemi Honvédő Díjakat.

A Vajdasági Magyar Civil Szövetség felterjesztésére Szellemi Honvédő Emléklapot kapott dr. Gubás Jenő vajdasági orvos, a délvidéki magyar közélet jeles képviselője, a közösségért kifejtett tevékenységéért. Az emléklapot a díjazott lánya, dr. Gubás Csilla vette át. A díj méltó elismerése Gubás Jenő életművének, amely egyben arra is rámutat, hogy a vajdasági magyar civil szervezetek és azok vezetőinek elhivatott tevékenysége egyik fontos eleme a közösségépítésnek. A rendezvény védnöke Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős magyar államtitkár volt.

Dr. Gubás Jenő
Szellemi Honvédő

Most

19:51

Semjén: Köszönet minden szavazónak!

Megköszönte a sok imádságot és a Fidesz aktivistáinak a munkáját Semjén Zsolt. Magyarország miniszterelnök-helyettese elmondta: hálás azért, hogy ilyen sokan kivették a részüket a munkából.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.