Ugrás a tartalomra

Dr. Gubás Jenő Szellemi Honvédő Emléklapban részesült

2018.12.04
15:51
Forrás
Pannon RTV
Vajdasági díjazottja is volt a Szellemi Honvédők és a Civil Együttműködési Tanácskozás ünnepi találkozójának. November 30-án Budapesten adták át a Szellemi Honvédő Díjakat.

A Vajdasági Magyar Civil Szövetség felterjesztésére Szellemi Honvédő Emléklapot kapott dr. Gubás Jenő vajdasági orvos, a délvidéki magyar közélet jeles képviselője, a közösségért kifejtett tevékenységéért. Az emléklapot a díjazott lánya, dr. Gubás Csilla vette át. A díj méltó elismerése Gubás Jenő életművének, amely egyben arra is rámutat, hogy a vajdasági magyar civil szervezetek és azok vezetőinek elhivatott tevékenysége egyik fontos eleme a közösségépítésnek. A rendezvény védnöke Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős magyar államtitkár volt.

Dr. Gubás Jenő
Szellemi Honvédő

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.