Ugrás a tartalomra
Pixabay

Elhunyt Boris Komnenić színművész

2021.03.07
10:38
Forrás
Szerbiai RTV
Súlyos betegségben, 64 éves korában elhunyt Boris Komnenić színművész, a Belgrádi Nemzeti Színház vezető színésze.

Komnenić Pulán született, a gimnáziumot is ott végezte, majd ezután a belgrádi Színművészeti Karon diplomázott. A legnagyobb népszerűséget a Bolji život című tévéfilmsorozat hozta meg számára, amelyben Saša Popadićot alakította. Jelentős szerepeket kapott más filmsorozatokban is, mint a: Vratiće se rode, Sinđelići, Sivi dom, Gore dole, Bal na vodi, Slučaj Laze Kostića és egyebek. Számos díjjal és elismeréssel jutalmazták munkáját. Néhány közülük: a Niši Filmfesztivál díja, a Belgrádi Nemzeti Színház éves díja, a Raša Plaović-díj a 2009/2010-es évadért, valamint Belgrád városának színművészeti tevékenységért járó díjat is megkapta 2011-ben.

Boris Komnenić
elhunyt
színművész

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:36, Frissítve: 09:00

Legyen kéznél az esernyő!

Változékony és általában felhős idő lesz a hét nagy részében. Ma még 12, holnap 14 fok lesz, azután némileg magasabb hőmérsékleteket mérhetünk, szerdától 18 fok körül vagy afelett alakulnak a maximumok.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!