Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

Harmadik hete legyőzhetetlen a Godzilla Kong ellen

2021.04.18
18:57
Forrás
MTI
A film ezen a hétvégén újabb 7,7 millió dollárt hozott.

Harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis sikerlistát a Godzilla Kong ellen. A Legendary és a Warner Bros. horrorja már 80,5 milliónál jár Észak-Amerikában. Várható, hogy a film elsőként lépi át a 100 milliós határt a pandémia kezdete óta. A második helyre a Universal filmje, a Senki került, a hétvégén 2,5 millió dolláros jegyárbevételt hozott. A Bob Odenkirk főszereplésével forgatott akcióthriller a bemutató óta eltelt négy hét alatt ezzel már 19 millió dollárra növelte észak-amerikai, és 34 millióra globális jegyárbevételét.

A Sony Gonosz csoda című horrorja harmadik hete fut az észak-amerikai mozikban, ezen a hétvégén 2 millió dollárért váltottak rá jegyet, ami elég is volt a harmadik helyhez.

mozi
kasszasiker
filmlista

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.