Ugrás a tartalomra

Harmonika harmóniák a VM4K-ban

2019.07.12
07:02
2019.07.12
18:19
Forrás
Pannon RTV
Harmonika harmóniák címmel rendezték meg a szabadkai VM4K legutóbbi klubestjét, melynek vendége a kispiaci Nagy Torma Krisztina volt.

A fiatal harmonika művész jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója, korábban Magyarkanizsán és Szabadkán is tanult. A Virtuózok című zenei tehetségkutató színpadát is megjárt fiatal a többi között Scarlatti-szonátákat, klasszikus orosz darabokat és szviteket játszott a nagyérdeműnek.

Nagy Torma Krisztina, hallgató, Zeneművészeti Egyetem, Budapest, Magyarország: „Ne tárgyként tekintsünk a hangszerre. Hanem mint egy társra, hogy tudjunk vele bensőségesen zenélni. Szerintem ez nagyon fontos dolog, és én is úgy vagyok vele, hogy ez nemcsak egy tárgy, hanem egy társ.”

VM4K
Nagy Torma Krisztina

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.