Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Harmonika harmóniák a VM4K-ban

2019-07-12
07:02
2019-07-12
18:19
Forrás
Pannon RTV
Harmonika harmóniák címmel rendezték meg a szabadkai VM4K legutóbbi klubestjét, melynek vendége a kispiaci Nagy Torma Krisztina volt.

A fiatal harmonika művész jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója, korábban Magyarkanizsán és Szabadkán is tanult. A Virtuózok című zenei tehetségkutató színpadát is megjárt fiatal a többi között Scarlatti-szonátákat, klasszikus orosz darabokat és szviteket játszott a nagyérdeműnek.

Nagy Torma Krisztina, hallgató, Zeneművészeti Egyetem, Budapest, Magyarország: „Ne tárgyként tekintsünk a hangszerre. Hanem mint egy társra, hogy tudjunk vele bensőségesen zenélni. Szerintem ez nagyon fontos dolog, és én is úgy vagyok vele, hogy ez nemcsak egy tárgy, hanem egy társ.”

VM4K
Nagy Torma Krisztina

Most

19:19, Frissítve: 20:35

Exkluzív interjú James Bonddal

Egy ausztrál úriember, aki fiatalon mindennél jobban szeretett volna a legendás dupla nullás ügynök szerepében tündökölni a mozivásznon.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.