Ugrás a tartalomra
Újvidéki Színház

A Hasszán Aga felesége a Sterija Játékok legjobb előadása

2019.06.03
18:50
Forrás
VajdaságMa
Tarolt Urbán András rendezése, a Hasszán Aga felesége a Sterija Játékokon.

Sorra zsebelte be a legfontosabb díjakat: a legjobb előadásnak, a legjobb színésznőnek, a legjobb dramaturgnak és a legjobb zenének járó elismerést is megszerezte. Az Újvidéki Színház előadása egy nagy szerb klasszikus, Ljubomir Simović Hasszán Aga hitvese című drámája nyomán készült. A punkzenével teletűzdelt előadás a női sorsról, a női szerepekről szól. A főszerepet a többszörösen díjazott Béres Márta alakítja. A 64. Sterija Játékokon május 26. és június 3. között nyolc előadás versengett a díjakért.

Sterija Játékok
Hasszán aga felesége
Béres Márta

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.