Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hat új kötet jelenik meg idén a zEtna Kiadó gondozásában

2019-01-09
15:27
2019-01-09
17:34
Forrás
Pannon RTV
A publikálásra váró könyvek között lírai és prózai alkotások egyaránt helyet kaptak. A megjelenés előtt álló kötetek szerzői között van Ladik Katalin és Sinkovits Péter is.

A tavalyi év folyamán öt kötet látott napvilágot a zEtna Kiadó gondozásában. A folyóirat online felületén megjelentetett szövegeket is sokan olvasták, így a folyóirat is sikeres évet tudhat maga mögött.

Beszédes István, igazgató, zEtna Kiadó: „380 000 látogatója volt a zEtna portálnak a 2018-as esztendőben. Ez másfél millió oldalletöltést jelent. Ezek a statisztikai adatok nagyon jók.”

Ladik Katalin és Sinkovits Péter könyve mellett Szegedi-Szabó Béla, Vashegyi Mária és Géczi János kötete is idén jelenik majd meg.

Beszédes István kiemelte: „Lesz egy antológiánk, amely a legújabb költészeti projektumunkhoz kapcsolódik, az atollos négykezesekhez, amelyeket az idei zEtna Irodalmi Fesztiválon alapoztunk meg. Ez volt az előzménye, hogy a következő fesztiválig a kötetnek is meg kéne jelenni.”

Az igazgató hozzátette, öt kötet megjelenését a budapesti Ünnepi Könyvhétre időzítik, az antológia pedig várhatóan később lát majd napvilágot. A kiadó idén is megszervezi majd a zEtna Irodalmi Fesztivált, amely iránt a korábbi években is nagy volt az érdeklődés.

Zetna
Zenta

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.