Ugrás a tartalomra

Hétfőtől várja az olvasókat a Szabadkai Városi Könyvtár

2020.04.29
11:58
2020.05.04
15:43
Forrás
Közlemény
Nem számítanak fel késedelmi díjat, ha a rendkívüli állapot feloldása után 30 napon belül visszavisszük a kikölcsönzött könyveket.

Május 4-én kinyit a Szabadkai Városi Könyvtár. Minden munkanapon reggel 9-től 14-óráig fogadják az ügyfeleket. Egyelőre a gyermekosztály és a kölcsönző várja az olvasókat, a többi szolgáltatás szünetel.

A koronavírus-járvány megelőzése érdekében a látogatóknak szigorúan be kell tartaniuk az érvényben lévő előírásokat, amelyekre a bejáratnál kifüggesztett egészségügyi szabályok is figyelmeztetnek.

A rendkívüli állapot megszűnte után a kikölcsönzött könyveket késedelmi díj felszámolása nélkül 30 napon belül kell visszaszolgáltatni.

A gyermekosztályon ugyancsak 30 napig lehet még beiratkozni a Kalandozás Könyvországban versenyre.

Szabadkai Városi Könyvtár
nyitás
könyv
késedelmi díj
óvintézkedések
rendkívüli állapot

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.