Ugrás a tartalomra

Horgosi művészek állandó tárlata a helyi Művelődési Házban

2021.04.17
12:07
2021.04.17
15:20
Forrás
Pannon RTV
Nyolc horgosi gyökerekkel rendelkező alkotó munkái tekinthetők és vásárolhatók meg.

Az ötlet a szintén horgosi származású festőtől, Fujkin Istvántól ered. A kiállítást Németh Ernő nyitotta meg, valamint a megnyitót Tillinkó Luca és Csonka Ferenc hegedűjátéka színesítette.

Sós Nóra, programkoordinátor, Művelődési Ház, Horgos: „Ez egy állandó tárlat, ami azt jelenti, hogy az év bármely napján megtekinthető a Művelődési Ház munkaidejében. Tehát bárki, bármikor betérhet és megnézheti ezeket az alkotásokat. A kiállítás nagyon színes, azt kell, hogy mondjam, hogy két dolog jellemzi ezt a kiállítást, elsősorban az, hogy mindenkit horgosi gyökerek hoztak ide és vezettek vissza lényegében, a másik pedig a sokszínűség és az egyediség, ami jellemzi. Minden alkotónak más-más technikája, stílusa van, melyet pont ez tesz széppé.”

Horgos
művészek
tárlat
kiállítás
Művelődési Ház

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.
13:57, Frissítve: 16:16

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.