Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Horgosi művészek állandó tárlata a helyi Művelődési Házban

2021.04.17
12:07
2021.04.17
15:20
Forrás
Pannon RTV
Nyolc horgosi gyökerekkel rendelkező alkotó munkái tekinthetők és vásárolhatók meg.

Az ötlet a szintén horgosi származású festőtől, Fujkin Istvántól ered. A kiállítást Németh Ernő nyitotta meg, valamint a megnyitót Tillinkó Luca és Csonka Ferenc hegedűjátéka színesítette.

Sós Nóra, programkoordinátor, Művelődési Ház, Horgos: „Ez egy állandó tárlat, ami azt jelenti, hogy az év bármely napján megtekinthető a Művelődési Ház munkaidejében. Tehát bárki, bármikor betérhet és megnézheti ezeket az alkotásokat. A kiállítás nagyon színes, azt kell, hogy mondjam, hogy két dolog jellemzi ezt a kiállítást, elsősorban az, hogy mindenkit horgosi gyökerek hoztak ide és vezettek vissza lényegében, a másik pedig a sokszínűség és az egyediség, ami jellemzi. Minden alkotónak más-más technikája, stílusa van, melyet pont ez tesz széppé.”

Horgos
művészek
tárlat
kiállítás
Művelődési Ház

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.