Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Horgosi művészek állandó tárlata a helyi Művelődési Házban

2021.04.17
12:07
2021.04.17
15:20
Forrás
Pannon RTV
Nyolc horgosi gyökerekkel rendelkező alkotó munkái tekinthetők és vásárolhatók meg.

Az ötlet a szintén horgosi származású festőtől, Fujkin Istvántól ered. A kiállítást Németh Ernő nyitotta meg, valamint a megnyitót Tillinkó Luca és Csonka Ferenc hegedűjátéka színesítette.

Sós Nóra, programkoordinátor, Művelődési Ház, Horgos: „Ez egy állandó tárlat, ami azt jelenti, hogy az év bármely napján megtekinthető a Művelődési Ház munkaidejében. Tehát bárki, bármikor betérhet és megnézheti ezeket az alkotásokat. A kiállítás nagyon színes, azt kell, hogy mondjam, hogy két dolog jellemzi ezt a kiállítást, elsősorban az, hogy mindenkit horgosi gyökerek hoztak ide és vezettek vissza lényegében, a másik pedig a sokszínűség és az egyediség, ami jellemzi. Minden alkotónak más-más technikája, stílusa van, melyet pont ez tesz széppé.”

Horgos
művészek
tárlat
kiállítás
Művelődési Ház

Most

22:29

A hatodik napon

Tartalmas program vár a szerb sportolókra a tokiói olimpia 6. napján, a magyarok is újabb döntőkre készülnek.
17:45, Frissítve: 19:31

Mikor jöhet a harmadik dózis?

Konkrét döntések nem születtek, viszont több ajánlást is megfogalmaztak a köztársasági válságstáb mai ülésén. A lehetséges korlátozó intézkedésekről is egyeztettek.
15:34, Frissítve: 16:32

Szóval, rímmel, színházzal Óbecsén

Drámatábort szerveztek idén is Óbecsén, a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben. A résztvevők a bábozással és a mozgásszínházzal ismerkednek. A tanultakat pénteken gálaműsorban mutatják meg a közönségnek.

Népszerű