Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Húsvéti könyvvásár Horgoson

2021.03.25
23:43
2021.03.26
17:42
Forrás
Pannon RTV
Több mint 100 gyerekeknek és felnőtteknek szóló könyv és foglalkoztató füzet várta az érdeklődőket csütörtökön Horgoson. A húsvéti könyvvásáron kedvezményes áron lehetett megvásárolni a könyveket.
Pannon RTV

A vásár célja, hogy népszerűsítse az olvasást a helyiek körében. A vásár mellett a Művelődési Ház szervezésében kézműves foglalkozás is várta a legfiatalabbakat, akik különféle húsvéti motívumokkal díszített könyvjelzőket készíthettek el.

Pannon RTV

Horvát Hilda a horgosi József Attila Könyvtár könyvtárosa kiemelte: „A fiatalok szeretik a könnyedebb meséskönyveket. Vannak itt a legkisebbeknek kemény kötésű húsvéti könyvek, mert ugye húsvétra készülünk, ezért ilyen témájú könyveket is lehet vásárolni. Színezők, kifestők, játékok is vannak a kicsiknek. Az idősebb korosztály főleg az újabb és népszerűbb írókat keresi és ezeket az igényeket is igyekszünk kielégíteni.”

Horgos
József Attila Könyvtár
Horvát Hilda

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.