Ugrás a tartalomra

Húsvéti könyvvásár Horgoson

2021.03.25
23:43
2021.03.26
17:42
Forrás
Pannon RTV
Több mint 100 gyerekeknek és felnőtteknek szóló könyv és foglalkoztató füzet várta az érdeklődőket csütörtökön Horgoson. A húsvéti könyvvásáron kedvezményes áron lehetett megvásárolni a könyveket.

A vásár célja, hogy népszerűsítse az olvasást a helyiek körében. A vásár mellett a Művelődési Ház szervezésében kézműves foglalkozás is várta a legfiatalabbakat, akik különféle húsvéti motívumokkal díszített könyvjelzőket készíthettek el.

Horvát Hilda a horgosi József Attila Könyvtár könyvtárosa kiemelte: „A fiatalok szeretik a könnyedebb meséskönyveket. Vannak itt a legkisebbeknek kemény kötésű húsvéti könyvek, mert ugye húsvétra készülünk, ezért ilyen témájú könyveket is lehet vásárolni. Színezők, kifestők, játékok is vannak a kicsiknek. Az idősebb korosztály főleg az újabb és népszerűbb írókat keresi és ezeket az igényeket is igyekszünk kielégíteni.”

Horgos
József Attila Könyvtár
Horvát Hilda

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.