Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Húsvéti könyvvásár Horgoson

2021.03.25
23:43
2021.03.26
17:42
Forrás
Pannon RTV
Több mint 100 gyerekeknek és felnőtteknek szóló könyv és foglalkoztató füzet várta az érdeklődőket csütörtökön Horgoson. A húsvéti könyvvásáron kedvezményes áron lehetett megvásárolni a könyveket.
Pannon RTV

A vásár célja, hogy népszerűsítse az olvasást a helyiek körében. A vásár mellett a Művelődési Ház szervezésében kézműves foglalkozás is várta a legfiatalabbakat, akik különféle húsvéti motívumokkal díszített könyvjelzőket készíthettek el.

Pannon RTV

Horvát Hilda a horgosi József Attila Könyvtár könyvtárosa kiemelte: „A fiatalok szeretik a könnyedebb meséskönyveket. Vannak itt a legkisebbeknek kemény kötésű húsvéti könyvek, mert ugye húsvétra készülünk, ezért ilyen témájú könyveket is lehet vásárolni. Színezők, kifestők, játékok is vannak a kicsiknek. Az idősebb korosztály főleg az újabb és népszerűbb írókat keresi és ezeket az igényeket is igyekszünk kielégíteni.”

Horgos
József Attila Könyvtár
Horvát Hilda

Most

18:51, Frissítve: 21:56

Az angolok nyerték a D-csoport rangadóját

Az angol válogatott Raheem Sterling góljával 1-0-ra legyőzte a horvát együttest a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság D-csoportjának első fordulójában, a londoni Wembley Stadionban.

Népszerű

Az Interpol körözte, Szabadkán tartóztatták le

Egy Interpol által körözött személyt tartóztatott le, és vett őrizetbe a szabadkai rendőrség. Az 1985-ös születésű magyar állampolgárságú P. K.-t egy másik személy házában találtak meg a városban.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.