Ugrás a tartalomra

Jótékonysági előadást tartott az újvidéki Színes Szilánkok Diákszínpad csapata

2017.12.22
11:37
2024.03.19
08:52
Forrás
Pannon RTV
Az ünnep közeledtével a gyermeki érzelmeket és vágyakat, az adakozás jelentőségét, a barátság és a szeretet fontosságát közvetítették a nézőknek. A darab nagy sikert aratott.

Teltház volt csütörtökön este az Újvidéki Színházban. Az Aranyszárnyú angyal című előadásban a színészpalánták azt üzenték a közönségnek, hogy nemcsak ünnepkor lehet jótékonykodni és embertársainkat szeretni. Pápista Nikolett, színész: „Nagyon jól éreztem magam és nagyon örültem annak, hogy ezzel az előadással segíthettünk másoknak.”

Kovács Nemes Kata, színész: „Nagyon örülök, hogy itt lehetek az Újvidéki Színházban és bele tudom vinni érzelmeimet az előadásba.”

Az előadásból befolyó összeget és az önkéntes adományt a Poverello Alapítványnak ajánlotta föl a Színes Szilánkok Diákszínpad tagsága. Az összeget a lurkóházak működésére fordítják. Harmath Károly, igazgató, Poverello Alapítvány: „Lurkóházakat fönntartani közösség nélkül nem lehet, vagy pedig olyasvalakinek kell ezt tennie, aki valami módon tud anyagi forrásokhoz jutni, és meg tudja oldani a nehéz sorsú gyerekeknek a befogadását. Törekszünk arra, hogy elsősorban a szeretet légkörét éljék meg a gyerekek, az elfogadást, hiszen otthon nagyon sokszor kitaszítottak, lebecsültek, és örülünk minden olyan kezdeményezésnek, benne ennek a Diákszínpadnak is, amely arra irányul, hogy közösen valósítsunk meg nagy dolgokat.”

Az Újvidéki Színház Társulata tavaszra egy újabb előadással, a tervek szerint tájolással ajándékozza meg a szegény sorsú gyerekeket.

Színes Szilánkok Diákszínpad
Újvidék

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.