Ugrás a tartalomra
facebook/Árgyelán Diána

Könyvadomány több zentai iskolának

2020.06.06
13:37
2020.06.06
13:48
Forrás
Pannon RTV
Árgyelán Diána célja, hogy a pályakezdő fiatalok ne váljanak országelhagyókká.

Könyvadományt kapott a zentai Egészségügyi Középiskola, valamint a Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola Árgyelán Diánától. Az Aki segít, boldogul című könyv szerzője szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, könyvét elsősorban pályakezdő egészségügyi végzettségű magyar fiataloknak írta. Célja, hogy a pályakezdő fiatalok ne országelhagyókká váljanak, mint korábban sokan, hanem lássák meg az itthoni boldogulási lehetőségeket, és motiválja őket a személyiségfejlődésre. A könyveket az iskolák a bizonyítványokkal együtt fogják átadni a végzős diákoknak. Zentára összesen ötven példány érkezett.

Árgyelán Diána
könyvadomány

Most

16:17, Frissítve: 17:20

Levendulanapok Szabadkán

Jótékonysági Levendulanapokat tartottak a szabadkai Vasutastelep üzletközpontjában. A látogatók levendulapalántát, vágott virágot, levendulavizet- és olajat, valamint más kézműves termékeket is vásárolhatnak.
14:47, Frissítve: 14:53

Szurkoljunk a magyar női pólósoknak!

VB-döntőt játszik 20 órától a magyar női pólóválogatott. Az ellenfél az Egyesült Államok csapata, mely a torna legnagyobb esélyesének számít.
14:41, Frissítve: 16:54

Hajnal Jenő: Az öröm és a megtiszteltetés díja ez

Emlékplakettet adományozott Hajnal Jenőnek a budapesti székhelyű Nagy Imre Társaság. A Magyar Nemzeti Tanács elnökének így köszönték meg munkáját az ’56-os eseményekre való emlékezés kapcsán, illetve közreműködését az emlékhelyek létrehozásában.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.