Ugrás a tartalomra
pixabay/geralt

Lefújták a Volt egyszer egy... Hollywood kínai premierjét

2019-10-19
10:14
Forrás
index.hu
Egy héttel a tervezett dátum előtt lefújták a legújabb Quentin Tarantino-film, a Volt egyszer egy... Hollywood kínai premierjét - írja a Hollywood Reporter.

A lap úgy tudja, hogy egyenesen Bruce Lee lánya közbenjárása miatt vonták vissza a Tarantino produkció vetítését. Shannon Lee ugyanis az amerikai bemutató óta azzal támadja a rendezőt, hogy édesapját rossz színben, tiszteletlenül tüntette fel. Egyes értesülések szerint Shannon Lee egyenesen a kínai filmigazgatóságig ment a panaszaival, és azzal a kéréssel, hogy ne hagyják így bemutatni Kínában a művet. A lap értesülései szerint a kínai forgalmazó most egy hét alatt próbál összerakatni a rendezővel egy olyan változatot, ami a helyi cenzoroknak is megfelel. A Variety információ szerint azonban Tarantinónak esze ágában sincsen átvágni a filmjét.

Quentin Tarantino
Volt egyszer egy Hollywood
Kína

Most

10:35

Kilenc új fertőzött Magyarországon

Kilenccel, 4183-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, és az elmúlt 24 órában senki nem halt bele a fertőzésbe - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap.
09:01

Hétfőn nyit újra a Louvre

Hétfőn nyit újra a párizsi Louvre, amely március közepén zárt be a koronavírus-járvány miatt. A világ leglátogatottabb múzeuma szigorú egészségügyi előírások mellett fogadja ismét a látogatókat.

Népszerű

Koronavírus-helyzet Szabadkán

A koronavírus-járvány kihirdetésének kezdete óta a mai napig Szabadkán összesen 86 személynél igazolt a fertőzés, azaz 4 új esetet regisztráltak Szabadkán - közölte a válságkezelő városi törzskar.